Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Puhallusvillaeristykset niin uudiskohteisiin kuin vanhempiin rakennuksiin

 

Kotimainen Termex-Selluvilla – kaikkien aikojen eriste

Talosi eristäminen Termex-Selluvillalla on helppo ja kustannustehokas tapa vaikuttaa talosi asumisviihtyisyyteen sekä energiatehokkuuteen kaikkina vuodenaikoina. Termex-Selluvillalla eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä.
 
Energiansäästöä ja asumismukavuutta
– tutkitusti tyytyväiset asiakkaat
Termex-Selluvilla on ekologisesti keräyspaperista valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat ainutlaatuisen asumismukavuuden. Hengittävässä kodissa on miellyttävä asua. Riippuen talosi iästä, lämmitysmuodosta sekä aikaisemmasta eristyksestä, Selluvilla-lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.
 
Helppo ja nopea asennus puhaltamalla
Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti. Esimerkiksi keskikokoisen omakotitalon tai rivitalon yläpohjan lisäeristäminen hoituu useimmiten yhdellä käynnillä parissa tunnissa. Tapauskohtaisesti Selluvilla voidaan puhaltaa lisäeristyksissä suoraan vanhan eristyksen päälle.
 
Katso video: Termex-Selluvilla-lisäeristys

 

 

Puusta pitkälle 

Termex-Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnetään jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen. Selluvillan tuotannossa hyödynnetään ekoenergiaa.

 

Lisätietoa Termex-Selluvillan ominaisuuksista ja eduista: www.termex.fi